get in touch

onze partners

Binnen onze organisatie hebben we een aantal zusterbedrijven.

One of the guys

Dit zusterbedrijf van de Event Warehouse organiseert en produceert evenementen als Paperclip Festival, Elsom Open Air, Elsom Winterfestival, Desperados Roadshow Festival, Zinderend Oirschot, Q Music 
The Party FOUT en nog veel meer. Laat je verrassen door de creatieve- en vooruitstrevende evenementen van One of the Guys.

Fabulous

Fabulous is niet meer weg te denken als zusterbedrijf van de Event Warehouse. Fabulous verzorgt horeca en catering, variërend van een kleine setting tot een compleet meerdaags-festival. Fabulous heeft onder andere Woo Hah! gedraaid en verzorgt publieks- en backstagecatering op Paaspop Festival. Fabulous zorgt voor een passend menu bij elk event en kan zich razendsnel aanpassen aan wensen en eisen.

CNTRL

Evenementenbeveiliging is meer dan het plaatsen of ophangen van een paar camera’s. CNTRL zorgt voor een effectief werkendsysteem, van beveiligingsplan tot de montage en de inzet van hetbeveiligingsteam. Denk onder andere aan crowd control, kentekenregistratie, gezichtsherkenning en meer!

Joe Locker

Onze gigantische loods beschikt daarnaast over 4.000 kluizen die we in eigen beheer hebben. Het zijn echte evenementenkluizen in topconditie, geschikt voor elk evenement! 

Smèrrig

Dit collectief organiseert eigen evenementen, maar host ook vaak stages op evenementen van de Event Warehouse, zoals Paaspop en We Are Electric.